Effectief afvallen

Wat is het ergste als je een dieet gaat volgen? Dat je nooit meer een verzadigd gevoel hebt? Dat je je lievelingseten mist? Dat je calorieën moet tellen? Atkins is anders en wel hierom.

Maak je koolhydraatarme leefstijl een deel van je leven

We zien Atkins niet alleen als een dieet, maar ook als een levensstijl. Door dingen anders te doen en slechte koolhydraten te vervangen door goede, kun je op een veilige, gezonde manier afvallen – en op gewicht blijven. De kracht ligt echt in jouw handen.

Het is logisch dat als je geen trek hebt, je ook niet gaat hunkeren naar voedingsmiddelen die je zou moeten vermijden. De koolhydraatarme aanpak van Atkins zegt niet dat je niets tussendoor mag eten, maar draait om het maken van gezondere keuzes met een effectief eindresultaat.

De combinatie van goede vetten, eiwitten en vezelrijke groenten die je met Atkins eet, zorgt dat je altijd een verzadigd gevoel hebt.  En als je eenmaal je honger en hang naar zoet onder controle hebt, volgt je gewicht vanzelf.

We zien Atkins niet alleen als een dieet, maar ook als een levensstijl.

– Atkins diëtist

Vier makkelijk te volgen fases

Ons programma bestaat uit vier afzonderlijke fasen en loopt van de startfase tot de fase op gewicht blijven voor als je je streefgewicht hebt bereikt. Het is een aanpak die is gebaseerd op bewezen wetenschappelijk onderzoek en die we de afgelopen 40 jaar steeds verder hebben verfijnd. 

  • Vier fasen die je helpen af te vallen en op gewicht te blijven
  • Bedoeld om je tolerantie voor koolhydraten te ontdekken, zodat je op je ideale gewicht blijft
  • Een gevarieerd, evenwichtig dieet dat zorgt dat je je verzadigd blijft voelen
  • De behoefte aan suiker verdwijnt
  • Je energie krijgt een boost
  • Ondersteuning en inspiratie tijdens alle fasen

Het draait om het maken van gezondere koolhydraatarme keuzes met een effectief eindresultaat.

– Atkins diëtist

Ontdek ook de andere argumenten om te starten met Atkins